Florens.se / Hotell i Florens

Hotell i Florens

Här listar vi några utvalda hotell i Florens.

Hotell i Florens


Florens är till ytan en ganska liten stad. Med ett bra hotell i centralt läge finns en stor del av alla de bästa sevärdheterna på ett mycket bekvämt avstånd. Chansen finns att kunna gå runt till fots och njuta av den otroliga arkitekturen och härliga historiska atmosfären. Valet av boende styrs i regel av din budget, men Florens har bra hotell både för små och stora plånböcker.

Tänk över vilka tjänster och vilken nivå på servicen du är ute efter. Har du tänkt besöka platser längre bort är det bekvämt med nära anslutning till en busstation eller tågstation. Se också över vad som ingår i priset så att du kan göra en mer rättvis jämförelse. Här kommer några förslag på hotell i Florens.


Palazzo Magnani Feroni

Ett mycket centralt hotell i Florens som ligger alldeles runt hörnet från Brancaccikapellet och Santa Maria della Carmine. Har en familjevänlig profil med mycket god service. Bland annat tillhandahålls gratis wi-fi, daglig städning och mot en avgift finns en tjänst för barnpassning.

I nära anslutning till hotellet finns också ett gym och en fitnessanläggning som är öppen dygnet runt.

http://www.palazzomagnaniferoni.com/


Hotell Helvetia & Bristol

Ett femstjärnigt hotell som ligger i närheten av Basilica di Santa Maria del Fiore och Ponte Vecchio.

Erbjuder gratis wi-fi, hyrcyklar och en rad andra tjänster. De kan till och med hjälpa till med shopping eller om du tänkt arrangera ett bröllop i Florens. Har rum med mycket bra luftkonditionering och även gott om event- och konferensutrymmen.

https://www.lhw.com/hotel/Hotel-Helvetia-Bristol-Florence-Italy


Hotel David

Ett prisvärt alternativ som ligger bara 5 minuters bussresa från det historiska centrumet i Florens.

Hotellet har tillgång till gratis wi-fi och även parkering utan extra kostnad. All inredning går i klassisk stil med både antik konst och antika möbler. Första uppsättningen varor i minibaren är gratis och de har en väldigt varierad frukostbuffé. Personalen är väldigt serviceinriktad och hotellet har fått många fina recensioner.

https://www.hoteldavid.com/


Att göra i Florens

Att göra i Florens


Florens är en charmig, romantisk stad som verkligen andas historia. De flesta reser dit på sommaren, men staden passar utmärkt som resmål året runt.
Fakta om Florens

Fakta om Florens


Florens är en stad i mellersta Italien med cirka 380 000 invånare. Den ligger på ömse sidor om floden Arno på en stor slätt vid foten av bergskedjan Apenninerna.
Florens intressanta platser

Florens intressanta platser


Bara att gå omkring i Florens är en resa i sig och varje landmärke blir en unik upplevelse. Du kan få en underbar vistelse i Florens bara genom att strosa runt och upptäcka staden minut för minut, men det finns dock vissa platser du bara måste se innan du beger dig hemåt igen.
Sevärdheter i Florens

Florens sevärdheter


Har du aldrig varit i Florens och funderar på att åka dit? Eller är detta en av dina favoritstäder som du vill upptäcka på nytt? Då kan du läsa om stadens viktigaste sevärdheter här. Även om du redan sett dem tidigare, är varje besök i Florens en ny upptäckt som kommer att berika dig ännu mer.
Shopping i Florens

Shopping i Florens


När du besöker Florens bör du inte missa chansen att ägna en dag eller två åt shopping. Italien är alltid ett bra alternativ för den som gillar mode och design. I staden finns massvis av märkesbutiker och även lokala designers som säljer produkter av riktigt hög kvalitet.
Hotell i Florens

Hotell i Florens


Florens är till ytan en ganska liten stad. Med ett bra hotell i centralt läge finns en stor del av alla de bästa sevärdheterna på ett mycket bekvämt avstånd.